Friday, 23 December 2011

bebel session~ band k-pop Malaysia?? ohh!! please~



asalamualaikum kawan taulan sekalian..setelah agak lama lah memberz-memberz aku men-condem-kan artis-artis baru Malaysia yang bajet-bajet nak jadi se-comei dan se-hot artis korea..n baru tadi aku tengok / meng-usha boyband / girlband Malaysia yang berlandaskan k-pop [ kate nyee -.-'' ]..n reaksi aku lepas aku tengok benda-alah tu ialah --->





ok!! sebagai manusia normal yang pandai menilai..aku agak malu lah..sedeeyy!! seriously..artis baru sekarang da macam xde kualiti..semua main hentam redah jex masuk..hampeh!! bangge lah kononnya dapat jadi faymous?? alahaii~ nampak cam desperato sangat jex..heh..


senang-senang jex nak jadi artis..even artis faymous korea cam BigBang, FT Island pom kena train setahun / dua tahun before di-publish-kan..lu pikir sendiri la der..n antara cadangan aku terhadap kumpulan-kumpulan tersebut --->
balik rumah tolong Mak Ayah kat kampung sambil muhasabah diri..ok??

n aku sebagai peminat drama / movie / lagu korea..mengatakan anda-anda-anda semua tidak layak berkelakuan sedemikian ye..harap maklum..kalau ye pom despereto shangat nak jadi camtu..make sure korang lengkap pakej sedemikian :-
  • pandai menari [ movement sharp, active, step stylo ]
  • be natural [ xpayah nak bajet comei-comei, hot-hot, over-over sangat ]
  • trademark style [ jangan lah lame sangat ]
  • dan pape yang patut
tolong ye anda-anda sekalian..bukan kate xnak sokong barangan Malaysia..bt kalau da gini gaye rupenye..usah le kome berangan..banyak lagi kerja yang lebih layak tuk korang..ok??
soo conclusion nye..


sekian nasehat daripada warganegara Malaysia yang prihatin..kamsahamnida~

Badat

p/s: wondering camne lah dorang nie ley lepas jadi artis..adei~

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. haha, funny post. i'm glad we hate the same thing.

    ReplyDelete
  2. hahaha..nk wt cmne..mmg da hakikat nye gtu..heh..=)

    ReplyDelete